Az Anderlecht nem áll Juhász útjába

Vágólapra másolva!
2009.12.16. 14:59
Címkék
Herman Van Holsbeeck, az Anderlecht menedzsere elmondta, hogy Juhász Roland, a magyar válogatott védője a nyáron elhagyhatja a belga élvonalban szereplő klubot.
Juhász jövőre csapatot válthat (Fotó: Action Images)
Juhász jövőre csapatot válthat (Fotó: Action Images)

A jelek szerint minden adva van ahhoz, hogy Juhász Roland a nyári átigazolási szezonban távozzon a belga élvonalban szereplő Anderlecht csapatától. A játékos menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak már korábban elmondta, hogy a védő nem hosszabbítja meg 2011-ben lejáró szerződését a belga csapattal, és úgy tűnik, a klubvezetők sem gördítenek akadályt távozása elé.

„Beszéltem Juhász menedzserével, és informált minket a játékos terveiről – mondta a belga Het Laatste Nieuws című lapnak Herman Van Holsbeeck, a brüsszeli klub menedzsere. – Ez nagyon korrekt lépés, és tiszteletben tartjuk a játékos akaratát, azonban azt mindenképpen szeretnénk elkerülni, hogy Juhász a télen elhagyja a klubot."

Mivel Juhász szerződése 2011-ben lejár, és a klub télen nem engedi el a játékost, a nyári átigazolási szezonban mindenképpen el kell adnia, ha pénzt akar kapni érte – márpedig a brüsszeliek egészen biztosan nem akarják ingyen elengedni egyik legjobbjukat.

Mint, ismert Juhász Roland a nyáron már közel állt ahhoz, hogy Angliába szerződjön, de a Premier League-ben szereplő kérő végül nem tudott megegyezni a védő klubjával, az Anderlechttel. A magyar válogatott játékos piaci értékét 6 millió euróra becsülik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik