PMFC: „Főleg ne Sólyom Csabát bántsák!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.29. 18:55
Márton Gábor, a Baranya megyei I. osztályban szereplő PMFC vezetőedzője higgadtan értékelt a Mohácstól elszenvedett vereség után, és védelmébe vette hibázó kapusát.

„Tudomásul kell venni, hogy ezek a gyerekek még sosem játszottak ilyen nyomás, ilyen eredménykényszer alatt, ennyi néző előtt. Foggal-körömmel védeni fogom őket, mert megérdemlik, mert mindent megtesznek a csapatért, a győzelemért. Persze, most kikaptak, olykor hibáztak is, a helyzeteket is kihagyták, de ki nem hibázik? Ezek a srácok segíteni jöttek a PMFC-hez, nem tehetnek arról, hogy itt tartunk. Mindenkitől azt kérem, hogy segítsék, biztassák őket, a kritikát majd megkapják tőlünk, higgye el mindenki. Főleg ne Sólyom Csabát bántsák, akinek ez a csapat a szíve csücske, az élete. Nem ezt érdemli. Hibázott, tudja ő ezt jól, bántja is eléggé, de előtte és utána fogta, amit kellett, úgyhogy a jövőben is az ő nevével kezdődik majd az összeállítás” – mondta Márton Gábor a bama.hu-nak.Márton Gábor a bama.hu-nak.

Mint megírtuk, egy-két pécsi ultra a pálya széléről fenyegette a csapat kapusát. A PMFC vezetőedzője hozzátette, hogy erősíteni fognak a téli szünetben.

„Mindegy, hogy gyenge, vagy jó teljesítményt nyújt egy csapat, erősíteni mindig kell. Ezt a keretet nem úgy alakítottuk ki, ahogy szerettük volna, vagyis természetes, hogy a télen akarunk még igazolni. De addig is a legjobbat, a legtöbbet akarjuk kihozni magunkból.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik