NB II: szerződést kaphat a volt liverpooli, 3 próbázó Gyirmóton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.26. 19:09
Amint arról a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt, a Paksról várhatóan távozó Simon András a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmótnál edz, de nem csak rá kíváncsi a szakmai stáb ezekben a napokban.

Úgy tudjuk, Simonnak jó esélye van arra, hogy szerződést kapjon a Gyirmóttól, ám egyelőre tesztelésen szerepel, és a hétvégén az egymás közti edzőmeccsen is bizonyíthat.Simonnak jó esélye van arra, hogy szerződést kapjon a Gyirmóttól, ám egyelőre tesztelésen szerepel, és a hétvégén az egymás közti edzőmeccsen is bizonyíthat.

Rajta kívül próbajátékon vesz részt a Gyirmótnál a legutóbb a Lombard Pápában futballozó Juhász Dániel és a Dunaújvárosban szereplő Papp Máté.

A héten Újpesten edző Mohl Dávid és a Mezőkövesd által csábított Koller Krisztián már nem szerepel a kiszemeltek között. Ugyanakkor értesüléseink szerint Balogh Béla szerződtetésére továbbra is van esély.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL

Érkezők: Sebők Zsolt (Páfosz – Ciprus), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Simon András (Paks, próbajáték), Juhász Dániel (szabadon igazolható – legutóbb Lombard Pápa), Papp Máté (Videoton, legutóbb Dunaújváros kölcsönben)
Távozók: Balog Zoltán (?), Deli Zoltán (Győri ETO), Graszl Károly (Kisvárda), Kákonyi Dániel (Soroksár),
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Csemer Gyula (Bp. Honvéd, ?), Fejes János (Bp. Honvéd)
Távozhatnak: Cseri Tamás (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda), Papp Kristóf (érdeklődnek iránta: Paks), Oross Márton (az ETO utánpótlásánál lehet edző)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik