Bacsa Patrik szerződést bontott Győrben (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap)


A győriek Facebook-oldala számolt be róla, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott az ETO FC Győr a korábban a DVTK-ban és Újpesten is szereplő Bacsa Patrikkal. A 30 esztendős támadó másfél év alatt 54 mérkőzésen lépett pályára a zöld-fehér csapatban, ezeken 13 gólt szerzett. Bacsa nem sokáig maradt csapat nélkül, hiszen a szintén másodosztályú Kolorcity Kazincbarcika SC hivatalos honlapján jelentette be a támadó szerződtetését. 

A 22 esztendős védő, Vincze Ádám is távozik a győriektől, ő az előző két évben 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. A fiatal balhátvéd Soroksáron folytatja pályafutását.  Vincze Ádám édesapja egyébként a korábbi 11-szeres válogatott középpályás, Vincze Ottó, aki a Fradival 1995-ben a BL csoportkörében szerepelt.

Az ETO a téli átigazolási időszakban két balhátvédet és két támadót igazolt, nyilvánvalóan emiatt nem számít a továbbiakban a két labdarúgóra.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC-NÉL
Érkezők: Keresztes Krisztián
(Dorog), Nicolás Morínigo (paraguayi, Sportivo Ameliano – paraguayi), Szendrei Ákos (DAC – kölcsönbe), Csontos Dominik (Mezőkövesd)
Távozók
: Bacsa Patrik
(Kazincbarcika), Benczenleitner Barna (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Kovács István (?), Vincze Ádám (Soroksár)