NB II: lemondott Szekeres Tamás a BVSC vezetőedzői posztjáról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.04.22. 22:06
Már nem Szekeres Tamás a BVSC vezetőedzője (Fotó: Török Attila)
Szekeres Tamás lemondott a labdarúgó NB II-ben 15. helyen álló BVSC vezetőedzői tisztségéről, amit a klub vezetősége elfogadott – tudta meg a Nemzeti Sport.

 

A sportal.hu és a hunfoci.hu mellett a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy Szekeres Tamás nem folytatja a munkát vezetőedzőként a BVSC-nél. A lemondás oka, hogy a zuglóiak az előző négy bajnokijukat elveszítették, így a kiesést jelentő 15. helyre csúsztak vissza a másodosztályban.

A tréner információink szerint hétfőn már el is köszönt a játékosoktól, az aznapi edzést pedig Kincses Ádám korábbi megbízott vezetőedző, jelenleg másodedző irányította. Az, hogy ki lesz a továbbiakban az eddig 30 pontot szerző BVSC trénere, még nem tudni, a sportal.hu szerint nem kizárható, hogy a hátralévő fordulókban Kisteleki István szakmai igazgató irányítja a bennmaradásért küzdő csapatot, míg Szekeres más pozícióban marad a klubnál.

A játékosként hatszoros magyar válogatott Szekeres Tamás november végén vette át a zuglóiak irányítását, első mérkőzésén a csapat pontot szerzett a Honvéd vendégeként, majd a tavasszal stabilizálta helyét a „vonal felett”, köszönhetően annak, hogy az első négy hazai meccsét megnyerte 2024-ben. Az utóbbi időszakban azonban nem jöttek az eredmények, ez vezetett Szekeres lemondásához.

Az újonc BVSC egyébként Urbán Flórián irányításával kezdte meg a bajnokságot, őt követte megbízott vezetőedzőként Kincses Ádám, majd november végétől Szekeres Tamás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik