Újpest-FTC: A Fradi miatt nem készülök kettőzött erővel - Sitku

Vágólapra másolva!
2010.09.09. 09:43
Sitku Illés, az Újpest támadója korábban szerepelt a Ferencvárosban is, így különös izgalommal várja a két csapat szombati rangadóját. A jelenleg kisebb sérüléssel bajlódó játékos a 100% Fradinak elmondta, bár általában jól megy neki a játék a zöld-fehérek ellen, ez nem azért van, mert külön bizonyítani akarna bármit is.

„Bár amikor Ferencváros-játékos voltam, elvileg lett volna rá lehetőségem, végül úgy alakult, hogy nem léptem pályára egy meccsen sem, amikor a Fradi és az Újpest találkozott egymással, leginkább a tévéből vannak élményeim ezekről találkozókról. Úgy készülök, hogy a hangulat fantasztikus lesz, a srácok már mondták az öltözőben, milyen körítés várható” – olvasható Sitku nyilatkozata az ftc.hu-n.ftc.hu-n.

„Tizenkét éve kerültem el a Ferencvárosból, így bár vannak szép emlékeim abból az időből, talán nem meglepő, ha azt mondom, már olyan régen volt, hogy csak azért nem készülök kettőzött erővel, mert a Fradi ellen játszunk. Az viszont igaz, hogy valamiért a Ferencváros ellen általában jól szokott menni a játék, és gyakran lőttem neki gólt, de ez nem azért van, mert én külön bizonyítani akarnék bármit is” – mondta a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik