Soproni Liga: Nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna - Mészöly G.

Vágólapra másolva!
2010.04.24. 17:52
A Soproni Liga 24. fordulójában az Újpest labdarúgócsapata hazai pályán 3–2-re nyert a Paks ellen. A házigazda lila-fehérek a 18. percre már kétgólos előnyhöz jutottak, de a végig agilis Tököli Attila révén kiegyenlítettek a vendégek. A találkozót és a három pont sorsát Simek Péter döntötte el, aki bátor egyéni megindulás végén lőtt bombagólt a 83. percben, bár ehhez kellett a paksi kapus, Kovács Attila, valamint határozatlan védőtársainak hibája is.

„Nem úgy játszottunk, ahogyan szerettünk volna – mondta a mérkőzést közvetítő Sport1 Tv-ben Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője. – A kétgólos vezetés megszerzése egyértelműen pozitív volt, de már akkor sem olyan tempóban futballoztunk, amilyenben tudunk. Kétgólos előnyünk után kicsit fáradt csapatom elkényelmesedett, és végül ha nem is a legjobb játékunkkal, de nyertünk. Fárasztó sorozat után vagyunk, ez a találkozónk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de a győzelem a legfontosabb."

„Ugyanaz volt a problémánk, mint legutóbb, a végén kaptunk gólt – mondta Kis Károly, a Paks trénere. – A védelmünkből Éger korai kiválása zavart okozott, ám sikerült a padlóról felállnunk. A második félidőben mi irányítottuk a játékot, egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna. Nem akarom megbántani a játékosaimat, de ma is amatőr hibákat követtek el."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik