Fiola eddig 177 tétmérkőzésen lépett pályára a Fehérvárban (Fotó: molfehervarfc.hu)


Újabb szerződéshosszabbítást jelentett be a Mol Fehérvár FC. Stopira után most a klub egy másik alapemberrel, Fiola Attilával is hosszabbított. A magyar válogatottban 48-szor pályára lépő hátvéd az új megállapodás értelmében 2024-ig fogja erősíteni a fehérváriakat. 

Fiola 2016 óta eddig 177 tétmérkőzésen lépett pályára a Fehérvárban, ezeken egy gólt szerzett. 2018-ban alapembere volt a Vidi harmadik NB I-es bajnokcsapatának, ugyanebben az évben az Európa Liga csoportkörébe jutott a piros-kékekkel.

2017-ben, 2019-ben és 2020-ban bajnoki ezüstérmet, 2021-ben bronzérmet nyert a Vidivel, a Magyar Kupát 2019-ben megnyerte, 2021-ben ezüstérmes lett. Ő a Fehérvár történetének 48. A-válogatott játékosa.

„Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat, a hetedik szezonomat kezdem a csapatban, így egyértelmű, hogy jól érzem magam itt. A júniusi válogatott mérkőzések óriási élményt jelentettek számomra, ezt követően, egy hosszú szezon végén jól jött a pihenés is. Most viszont újult erővel tértem vissza a csapathoz, és rögtön meg is kezdtem a srácokkal a felkészülést a következő idényre” – nyilatkozta Vidi honlapjának a hosszabbítás után 32 éves jobbhátvéd.