NB I: Rossi nem érti, miért játszottak kétszer 48 órán belül

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 19:15
A Bp. Honvéd labdarúgócsapatát irányító Marco Rossi nem érti, miért kellett a szerdai Ligakupa-mérkőzésük után két nappal újra pályára lépniük. A kispestieken mindenesetre nem látszott meg a fáradtság, 3–0-ra nyertek Pakson az NB I 19. fordulójában.

„Az előző meccseink után nem várták tőlünk ezt az eredményt, de meg kell nézni, miért is kaptunk ki mostanában – nyilatkozta Rossi a Sport Tv-nek. – Nem mindig érdemeltünk vereséget. Most jöttek a gólok, és így a siker sem maradt el. Nem értem, miért kellett szerda után pénteken pályára lépnünik, ez megnehezítette a dolgunkat.”

Az MVM Paks vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a következőképp értékelte a mérkőzést: „Egész héten mondtam, hogy a Honvéd jó csapat, amit be is bizonyított. Felhívtam a figyelmet a kontratámadásaikra, mégis meggyűlt a bajunk velük. Nem haragszom a fiúkra, mert az akarat megvolt. A Honvéd belőtte a helyzeteit, míg mi kihagytuk a mieinket. Ez a csapat ugyanaz, amelyiket az előző fordulóban láttunk, a fiúk nem felejtettek el focizni egy hét alatt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik