NB I: Nem éreztem a csapatot csapatnak - Benczés

Vágólapra másolva!
2013.08.18. 18:50
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Bp. Honvéd 3–0-ra nyert a Puskás Akadémia FC ellen. A hazaiak vezetőedzője, Marco Rossi szerint szinte mindenben felülmúlták ellenfelüket, míg a vendégek szakvezetője szerint a rögzített szituációkból kapott gólok döntően befolyásolták a mérkőzést.

„Olyan hármas sorozat után jöttünk, hogy nem győztünk, és ugye mindegyik csapat ideges addig, amíg nem nyer mérkőzést. A Felcsút ellen tehát mindenképpen győznünk kellett. Úgy gondolom, majdnem mindenben az ellenfél fölé tudtunk kerekedni. A hét folyamán rengeteg szituációt gyakoroltunk, ebből kettő be is jött. A rögzített szituációkban rendre alul maradt az ellenfelünk, ebből szereztünk két gólt is, így megérdemelten nyertünk” – nyilatkozott a Magyar Televíziónak a Budapest Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi.Marco Rossi.

„Megmondom őszintén, ma nagyon sok minden nem stimmelt. Nem éreztem csapatnak a csapatot, az önbizalom elszállt a huszonötödik perctől. A kapott góltól kezdve nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk, gyakorlatilag semmit azok közül. A legnagyobb hiba pedig a koncentráció hiánya, ugyanis rögzített helyzetek után kaptuk a gólokat. A mérkőzést egyébként jól kezdtük, nem működött a kispestiek ívelgetős játéka, de pontrúgásból veszélyesek voltak, és ez döntőnek bizonyult. Sok mindenen kell változtatni, szerencsére a sérültek felépülnek, és az új játékosok is megérkeznek, ami azért fontos, mert most nincs versenyhelyzet a csapatba kerülésért. Ez remélhetőleg változni fog, így a játékunk is, és ez az eredményességben is megmutatkozik" – értékelte a mérkőzést a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Benczés Miklós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik