NB I: Dzsudzsák Balázs mondta, hogy ne azzal foglalkozzunk, játszhat-e – Varga Kevin

Vágólapra másolva!
2023.04.30. 20:34
A dobogóért hajtó DVSC és a kiesés elől menekülő Fehérvár csapott össze Debrecenben a labdarúgó NB I 29. fordulójában, és a végén a hazaiak örülhettek. A Loki végig jobban játszott, és megérdemelten nyert, így harcban áll a dobogóért, a Fehérvár viszont nagy gondban, hiszen már csak egy pont az előnye a Honvéddal szemben. A találkozó után a debreceni Varga Kevinnel beszélgetett az NSO Tv stábja.

Varga Kevin nemcsak a győzelemnek örült, hanem annak is, hogy sokan kilátogattak a mérkőzésre.

„Ez egy jó visszajelzés a csapatnak, sokkal jobb érzés így futballozni. Mindenképp szerettünk volna győzni, hogy tartsuk a lépést az élbollyal, nagyon örülök, hogy ez sikerült is.”

Videónkban beszél arról, mennyire kellett abból a szempontból a siker, hogy az elmúlt időszakban a Nagyerdei Stadionban elmaradtak a győzelmek. De szóba kerül az is, hogy a szurkolók edzésen is meglátogatták a csapatot, és a Loki titkát is megtudjuk. Beszélgetünk arról, mennyire nehezítette meg a felkészülést, hogy a hetet még abban a tudatban kezdték meg, Dzsudzsák Balázs nem játszhat, aztán mérsékelték az eltiltását. Szóba kerül Varga Kevin hazaigazolása, önmaga felépítése, és a Paks elleni bronzcsata is.

LABDARÚGÓ NB I
29. FORDULÓ
Debreceni VSC–Mol Fehérvár FC2–0 (0–0)
Debrecen,Nagyerdei Stadion,6561néző.Vezette:Karakó Ferenc
Gólszerző: Dorian Babunszki (52.), Bódi (81.)
Kiállítva:Larsen (85., Fehérvár)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik