NB I: Böde távozása miatt kritika érte a Paksot – a klub most közleményben reagált

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.09.08. 10:44
null
Böde Dániel távozása miatt sokan támadták a klubot (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC bejelentette, hogy a játékos kérésére szerződést bontott a 25-szörös válogatott Böde Dániellel. A hír hallatán megannyi hozzászólás, megjegyzés, kritika érkezett a cikkük alá, melyekre a paksi klub most reagált. A teljes közleményüket változtatás nélkül közöljük.

 

„A tegnapi, Böde Dánielt érintő bejelentésünk után megannyi hozzászólás érkezett cikkünkhöz, ami teljesen természetes, hiszen Danit sokan szeretik és tisztelik.

Pár hozzászólás azonban azt feszegette, hogy klubunk nem lép fel gondoskodó szándékkal az elmúlt időszakban csapatunktól távozó ikonjainkkal kapcsolatosan. Erre szeretnénk reflektálni pár mondatban:

Báló Tamás NB I-es pályafutása után NB III-as pályaedzői feladatot és NB III-as játéklehetőséget kapott volna, Tomi azonban végül gazdasági okokból a Dunaújváros ajánlatát fogadta el.

Bartha Lászlót klubunk segítette új csapathoz, miután az akkori vezetőedzőnk jelezte, nem számol vele az első osztályú keretben. Lacinak továbbá felkínáltuk, hogy labdarúgó pályafutása végén, és az edzői papírok megszerzését követően szeretettel várjuk vissza utánpótlásbázisunkba.

Kulcsár Dávid átigazolásában is tevékenyen részt vettünk, mikor vezetőedzőnk közölte, kevés játékpercet tud ajánlani védőnknek, aki inkább Budapesten szeretett volna letelepedni.

Böde Dániel esetében már hetekkel ezelőtt, mikor csatárunk a vezetőséghez fordult, hogy kevés játékperchez jut, klubunk felajánlotta a csapatmenedzseri feladatokat, továbbá az ahhoz szükséges tanulmányok támogatását. A végső döntést Daninak kell meghoznia.

Minden távozó ikonunktól ünnepség keretében a legnagyobb tisztelettel köszöntünk el.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik