NB I: a támadó újabb esélyt kap – bizonyíthat megfigyelőjének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 07:32
Németh Máriót, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás támadóját egy svájci megfigyelő is szemlélte az MTK elleni bajnokin. Bár ezen a találkozón nem ment jól a játék a fiatal futballistának, újabb esélyt kap, még bizonyíthat.

„Természetesen nem egy meccs alapján döntenek Németh Márió sorsáról – mondta a Nemzeti Sportnak Szerény László, Zürichben élő menedzser. – Beszéltem azzal a svájci játékosmegfigyelővel, aki ott volt a dunaújvárosi stadionban. Elmondta, hogy a magyar labdarúgó rendkívül labdabiztos, a passzoknál nem hibázik, a teljesítménye megbízhatónak mondható, ugyanakkor hiányolta belőle a robbanékonyságot, a kezdőgyorsaságot, a dinamikát.” Szerény László, Zürichben élő menedzser. – Beszéltem azzal a svájci játékosmegfigyelővel, aki ott volt a dunaújvárosi stadionban. Elmondta, hogy a magyar labdarúgó rendkívül labdabiztos, a passzoknál nem hibázik, a teljesítménye megbízhatónak mondható, ugyanakkor hiányolta belőle a robbanékonyságot, a kezdőgyorsaságot, a dinamikát.”

„Ezek nélkül egy nagyobb bajnokságban, mint amilyen például a svájci is, aligha lehet megélni, befutni, karriert építeni. A tervek szerint még egy-két bajnokin nézik, tesztelik Németh Máriót, már kérték tőlem a szombathelyiek programját, bízom abban, hogy legközelebb jóval meggyőzőbb produkciót láthatnak. Hiszem, hogy Németh Márió a tehetsége alapján alkalmas arra, hogy nyáron klubot és országot váltson.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik