NB I: a Puskás Akadémia az NB II-ből szerződtetett kapust

Vágólapra másolva!
2021.05.20. 09:22
null
Markek Tamás a Puskás Akadémiánál folytatja (Fotó: Kovács Péter/Hajdú-bihari Napló)
A labdarúgó NB I-ben idén ezüstérmet szerző Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy átigazolta Markek Tamást a másodosztályú FC Csákvártól.

A 29 éves kapus a 2017–2018-as idénytől kezdve volt a csákváriak futballistája. A mostani idényben a 38 NB II-es bajnoki meccsből 37-en ő védte a Fejér megyei gárda kapuját.

Markek – aki két évre szóló szerződést kötött a felcsútiakkal – korábban volt a ZTE, a Lombard Pápa és az RKSK futballistája. A magyar első osztályban még sohasem lépett pályára.

A Puskás Akadémia élvonalbeli csapatában – Markek mellett – három fiatal kapus szerepel: Tóth Balázs 1997-ben, Kiss Ágoston 2001-ben, Auerbach Martin 2002-ben született. Tóth Balázs tagja a magyar válogatott bő, 30 fős keretének, amely a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Markek Tamás (Csákvár)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Artem Favorov (ukrán, ZTE)?, Huszti András (Budafoki MTE)?, Kalmár Benedek (Kazincbarcika)?, Kártik Bálint (Csákvár)?, Madarász Márk (Csákvár)?, Magyar Zsolt (Csákvár)?, Nándori Botond (Csákvár)?, Posztobányi Patrik (Csákvár)?,Radics Márton (Gyirmót FC Győr)?, Skribek Alen (Budafoki MTE)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozó:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik