„Idegenbeli mérkőzés volt, ennek ellenére nagyon bátran kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, feltoltuk a védekezésünket – mondta Thomas Doll. – A tizenhatodik és a huszadik percben betaláltunk, de kellett volna egy harmadik gól is, hogy lezárjuk a mérkőzést. A második félidőben is voltak ziccereink, de nem használtuk ki őket, ehelyett eladtuk a labdát, a Puskás Akadémia pedig élt is a lehetőséggel.”

„Volt olyan játékosunk, aki tíz-tizenöt százalékkal kevesebbet nyújtott a második félidőben. Nem volt könnyű hetünk, sok játékosunk a válogatottban volt, nem tudtunk teljes kerettel készülni.  Szép stadionban, remek mérkőzést játszottunk, örülök a három pontnak. Jövő héten jön a derbi, de még nem azzal foglalkozunk, előtte lesz még egy Magyar Kupa-meccs. Az biztos, hogy a második félidőben nyújtott teljesítmény sem kedden, sem az Újpest ellen nem lesz elég.”

„Az első félidő nem tetszett, bátortalanul játszottunk, pedig jól kezdtük a meccset, ám a Ferencváros talált be. A második góljuk hideg zuhanyként ért minket – pont úgy mint az ősszel. Ez megfogta a csapatot, pedig nem lett volna szabad, hogy így legyen – értékelt Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője. –. A második játékrész teljesen más volt. Polonkai Attila és Sallai Roland jól szállt be, többet birtokoltuk a labdát, átvettük az irányítást. Érthetetlen kicsit számomra, hogy miért a Fradi lépett ki nagyobb önbizalommal, amikor nem volt veszítenivalónk. Nagyon jó formában vannak a zöld-fehérek. A második félidő tetszett, de az első játékrészben a Ferencváros eldöntötte a találkozót, így megérdemelten nyert.”