Ezzel a képpel jelentette be az együttműködést a Loki (Fotó: DVSC)

A két fél megállapodása 3 esztendőre szól, a kontraktus szerint a Villarreal három szakembere az év legalább 9 hónapjában módszertani segítséget nyújt a DVSC Labdarúgó Akadémia edzőinek, szakmai támogatást ad a Pallagon zajló munkához. A megállapodást alapos előkészítő munka és személyes egyeztetés előzte meg” – áll a Debreceni VSC hivatalos, kedd délutáni közleményében.

Az együttműködést kedd délután jelentették be a Nagyerdei Stadionban tartott sajtótájékoztatón, amelyen részt vett többek között Ike Thierry Zaengel, a DVSC Futball Zrt. Igazgatótanácsának elnöke, dr. Papp László, Debrecen polgármestere, Makray Balázs, a DVSC Labdarúgó Akadémia ügyvezetője, Hayk Hovakimyan, a DVSC klubigazgatója, valamint a spanyol delegáció vezetőjeként a klub nagykövete, Marcos Senna, 28-szoros válogatott, Európa-bajnok labdarúgó, a Villarreal legendás csapatának alapembere.

 

Az eseményen ott volt a Villarreal három szakembere, Pablo Alberola, David Navarro és Carlos Ibanez is. A küldöttségek már nyáron megkezdték a projekt megtervezését.

„Az együttműködés új távlatokat nyithat a debreceni utánpótlás-nevelésben” – derült ki Makray Balázs köszöntőjéből. Az ügyvezető elmondta, hogy mérföldkőhöz érkezett a debreceni labdarúgás.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRŐL SZÓLÓ TELJES BESZÁMOLÓ ITT!