„Tétmeccsen még sosem lőttem ekkora gólt, edzésen már igen. A gólom után mindenki a nyakamba ugrott, nagyon örültünk, hogy 1–0-ra megyünk a Videoton ellen” – mondta a vereség ellenére mosolygósan Opavszky Balázs a Mol Fehérvárnak lőtt óriási bombagóljáról.

A III. Kerület 2–1-re is vezetett NB I-es ellenfele ellen, a második találatot szerző Elek Bence ezért is volt bosszús a meccs után, hogy végül nem sikerült nagyobb meglepetést okozniuk. Hozzátette, ezt az elánt kell magukkal vinni az NB III-as meccsekre is. 

Videónkban részletesebben is beszélnek arról, hogyan élték meg a találkozót, illetve kitérnek a remek hangulatot teremtő szurkolótáborukra is. A Mol Fehérvárból Hangya Szilveszter pedig elmondja, mennyire lepte meg őket a 2. percben kapott gól, s miért csak a második kapott találat után indult be náluk a gólgyártás. 

MOL MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)

III. KERÜLETI TVE (III.)–MOL FEHÉRVÁR FC 2–5 (1–1)
Kalap utca, 800
 néző. Vezette: Molnár Attila (Belicza Bence, Vörös Dániel)
III. KERÜLET: Szmola – Preklet, Egerszegi, Fejes – Szalai V. (Vankó, 64.), Schuszter (Kokenszky, 72.), Opavszky, Kozics (Hibjan, 86.), Kirják (Lapu, 86.) – Barczi, Elek B. Vezetőedző: Aczél Zoltán
MOL FEHÉRVÁR: Rockov – Szerafimov, Stopira, Sabanov (Houri, 60.) – Nego, Rúben Pinto, Lednev (Zivzivadze, a szünetben), Hangya (Heister, 60.) – Lirim M. Kastrati, Bumba (Makarenko, 80.) – Kodro (Szendrei Á., 80.). Vezetőedző: Michael Boris
Gólszerző: Opavszky (1–0) a 2., Kodro (1–1) a 43., Elek B. (2–1) az 55., Stopira (2–2) az 59., Heister (2–3) a 63., Bumba (2–4) a 71., Makarenko (2–5) a 88. percben
MESTERMÉRLEG

Aczél Zoltán: – Az NB III-ban is minden mérkőzésünket annyira komolyan kellene vennünk, mint ezt a kupamérkőzést, és akkor nem a hatodik helyen állnánk a tabellán. Ilyen jól még nem futballoztunk, amióta én vagyok az edző, büszke vagyok a játékosaimra, de kijött az osztálykülönbség a két csapat között.

Michael Boris: – Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, mert az ellenfélnél sok első és másodosztályú tapasztalattal felvértezett futballista szerepelt. A második percben hátrányba kerültünk, a III. Kerület motivált lett, öt védővel védekezett, s kellett némi idő, mire felpörögtünk.