Játékossors: Szélesi az MTK-val készül, ma eldőlhet a sorsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.11. 07:45
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-nál készül Szélesi Zoltán, akinek a szolgálataira nem tart igényt az újpesti csapatot működtető gazdasági társaság, az Újpest 1885 Futball Kft., s vezetőinek nyilatkozatai alapján a védő bármelyik pillanatban ingyen megszerezhető – írja a Blikk.

„Egyeztettem a szövetség képviselőivel, ők azt mondták, hogy szabad státuszú játékos vagyok, tehát nem kell kivárnom a következő átigazolási időszakot, akár azonnal szerződtethetnek” – mondta a Blikknek az Újpest korábbi játékosa, aki a klubbal való vitás ügyét, furcsa mellőzését jogi útra tereli.Blikknek az Újpest korábbi játékosa, aki a klubbal való vitás ügyét, furcsa mellőzését jogi útra tereli.

Szélesi reméli, pénteken eldől a sorsa (Fotó: Mirkó István)
Szélesi reméli, pénteken eldől a sorsa (Fotó: Mirkó István)

A 27-szeres magyar válogatott hátvéd nem szeretne kiesni a ritmusból, ezért jelenleg a Garami József irányította MTK-nál készül.

„Elsőként Domonyai László klubigazgatóval beszéltem, ő továbbította kérésemet az edzőkhöz, akik szívesen fogadtak, így néhány napja már a Hungária körúton készülök. Várom az ajánlatokat, hiszen még ebben az évadban szeretnék pályára lépni új csapatomban” – tette hozzá Szélesi.

Korábban jeleztük, hogy a 32 esztendős védőt, néhány sérült játékost (Ahjuperát, Antónt, Mihajlovicot, Molnár Sándort és Sztaniszavljevicset), valamint az első csapatban kevesebb szerepet kapó Hisham Abdallah Saidot és Banai Dávid kapust nem vitte át az új kft.-be az indulási jog átruházásakor az Újpest FC. Azóta az MLSZ adatbankjában Antón és Sztaniszavljevics adatlapjánál már az új kft. neve szerepel, új szerződéseiket tehát már beküldte a szövetségbe az Újpest.

Szélesi a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, csalódottnak és sértettnek érzi magát, immáron külső szemlélőként pedig úgy érzi, hogy fiókcsapat épül Újpesten. Hozzátette: reményei szerint a sorsa még pénteken eldől, s nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Mezőkövesden folytassa pályafutását.

Arra a kérdésre, hogy szerepel-e még valaha az Újpest színeiben, nem tudott biztosat mondani, de amíg Roderick Duchatelet-nek hívják az elnököt, addig nem lát rá esélyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik