Haladás: a DVTK után Szombathelyen vállalhat szerepet a milliárdos

Vágólapra másolva!
2010.10.14. 08:51
Sajtóhírek szerint a szombathelyi labdarúgásban is szerepet vállalhat a tíz leggazdagabb magyar között számon tartott Leisztinger Tamás.

A nyugat.hu információi szerint Leisztinger Tamás befektethet a Haladás NB I-es labdarúgócsapatába.nyugat.hu információi szerint Leisztinger Tamás befektethet a Haladás NB I-es labdarúgócsapatába.

A hírek szerint az üzletember a klub mellett a MÁV-ingatlanok iránt érdeklődik, ezek közé tartozik többek között a Haladás által használt Rohonci úti stadion is.

Leisztinger neve nem ismeretlen a magyar labdarúgásban, nemrég az ő érdekeltségébe tartozó Arago Zrt. vásárolta meg a Diósgyőr labdarúgócsapatát működtető Kft.-t is.

A Haladás ügyvezetője, Deéry Attila korábban egy spanyol, építőipari vállalkozásokban jártas céget emlegetett lehetséges befektetőként, ám a két szál nem zárja ki egymást, ugyanis Leisztinger kapcsolatba hozható a spanyol Sedesa-cégcsoporttal. (Ez a cég több magyarországi útépítésben is részt vett már, többek között a sávolyi MotoGP-pályát is ők építették volna.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik