Futsal NB I: a Berettyóújfalu kilencgólos meccsen nyert az Aramis ellen

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.04.24. 23:03
null
(Fotó: Facebook/MVFC Berettyóújfalu)
A futsal NB I felsőházában a Berettyóújfalu 5–4-re legyőzte az Aramis SE-t, a Kecskemét 3–2-es sikert aratott a DEAC ellen. Az Alsóházban a Magyar Futsal Akadémia 2–0-ra nyert a Rubeola FC-vel szemben, az Újpest idegenben ütötte ki 7–1-re a Nyírbátort, a Nyíregyháza pedig 4–3-ra győzött az ELTE-BEAC otthonában.

 

Nem unatkozhattak azok a futsalrajongók, akik kilátogattak a Berettyóújfalu–Aramis SE mérkőzésre. A harmadik percben a vendégek kerültek előnybe, de már hat perc alatt fordított a Berettyóújfalu. Az Aramis nem adta fel, 2–1, 3–2 és 4–3 után is képes volt egyenlíteni. A hajrában így is a hazaiak örülhettek, Da Silva Ferreira találatával 5–4-re győzedelmeskedtek.

A Kecskemét a 23. percben 2–0-ra is vezetett a DEAC ellen, ám a vendégek két perc alatt kiegyenlítettek. Hiába állt fel a debreceni alakulat, végül a hazaiak Pál Patrik Krisztián második góljával 3–2-re megnyerték a mérkőzést.

Az alsóházban a Magyar Fustal akadémia Szabó Dávid duplájával 2–0-ra nyert a Rubeola ellen. Az Újpest nem kegyelmezett a Nyírbátornak, a fővárosi egyesület 7–1-re kiütötte a szabolcsi gárdát.

FUTSAL NB I
FELSŐHÁZ
MVFC Berettyóújfalu
–Aramis SE 5–4
Kecskemét–Debreceni EAC 3–2
ALSÓHÁZ
Magyar Futsal Akadémia
–Rubeloa FC 2–0
Nyírbátori SC–Újpest 1–7
ELTE-BEAC–Nyíregyháza 3–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik