A DVTK kapusai közül a kölcsönjátékból visszatérő Ivan Radost minden bizonnyal nem marasztalják, a felkészülésre később érkező Tajti Norbert nem edz a csapattal, Ribánszki László pedig lejáró szerződése után távozik. A DVSC elleni edzőmeccsen a 21 éves Marko Dmitrovicsot és a 27 esztendős Marko Simicset tesztelte az edző.

„A fiatalabb kapus megtette, amit kell, mutatott bravúrokat, vele elégedett vagyok. A másik mehet, mert ő most nincs abban az állapotban, hogy tudna rajtunk segíteni – nyilatkozta a boon.hu-nak Szivics, aki más kérdésre is kitért: – A spanyol, aki Gallardo közvetítésével került ide, egyelőre kérdőjel, ennyi idő alatt még nem derült ki róla, hogy tényleg erősítést jelentene számunkra a maradása” .

Adrián Pavón Leiva (művésznevén Adrián vagy Adri) 24 éves középső középpályás, aki Sevillában nevelkedett, és jelenleg a spanyol harmadosztályú Lucena CF futballistája.

„Néhány dologra választ kaptunk. Arra, hogy a kapuskérdés nincs megoldva, továbbá azzal együtt, hogy számíthatunk sérültjeink – Tisza, Gosztonyi és Abdouraman – visszatérésére, és talán Lencsét is sikerül megszereznünk, három-négy játékost még igazolnunk kell, mert nem vagyunk meg. De amit ebben az összetételben láthattunk, azzal elégedettek lehetünk, jó irányba megyünk, tíz nap közös munka után szerintem kifejezetten jó volt, ami mutatott a csapat” – mondta még a vezetőedző a 2–1-es vereség után.