Lakodalomból meccsre: pontot szerzett a lagzi után a megyei csapat

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.10.21. 17:22
A piros mezes tótkomlósiak egy hosszú éjszaka után léptek pályára (Fotó: Kertmegi Kevin/BEOL, archív)
A Békés vármegyei másodosztály Déli csoportjában 2–2-re végzett a Lőkösháza KSK és a Tótkomlósi TC vasárnap délután. A vendégcsapat úgy szerzett egy pontot, hogy a mérkőzésre egy lakodalomból érkeztek a játékosok.

Mint a tótkomlósi csapat közösségi oldalának posztjából kiderül, az együttes szerette volna elhalasztani a 9. fordulóbeli mérkőzést, ám ebbe a hazaiak nem egyeztek bele. A vendégjátékosok lakodalomra voltak hivatalosak előző este, mivel csapattársuk, Asztalos Balázs megnősült, és mivel az éjszaka hosszúra nyúlt, a bajnoki találkozó előtt nem volt idejük a pihenésre.

„Ellenfelünk sportszerűen nem ment bele a halasztásba, így hát a lakodalomból érkeztünk. Egy megnyert mérkőzést hoztunk ki döntetlenre. Ma Lagzi Lajcsi, de még a muslinca is gólt rúgott ellenfelünknek. Sok boldogságot, Aszti!” – mondta Jámbor József, a Tótkomlósi TC csapatkapitánya.

Az összecsapás egyébként nem volt feszültségektől mentes, mivel mindkét gárdából kiállítottak egy-egy játékost, ráadásul a Lőkösháza a hajrában egyenlített, s tartott így otthon egy pontot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik