Gera Zoltán és Csizmadia Csaba távozik a Vasastól – hivatalos

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.21. 15:07
Nagy Miklós és Gera Zoltán (Fotó: Árvai Károly)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései: a labdarúgó NB II-ben négy forduló után negyedik helyen álló Vasas FC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Gera Zoltán vezetőedző és Csizmadia Csaba asszisztensedző szerződését közös megegyezéssel felbontották.

Mint ismert, a feljutásra pályázó Vasas a legutóbbi fordulóban két győzelem és egy döntetlen után elvesztette a veretlenségét a másodosztályban, amikor hazai környezetben 1–0-ra kikapott az újonc Tatabányától.

A mérkőzés után a Vasast február óta irányító Gera Zoltán is arról beszélt, hogy változtatniuk kell, nemcsak a játékosoknak, hanem a stábtagoknak is. Ezt követően szerdán megírtuk, hogy a vezetőedzőt és segítőjét, Csizmadia Csabát menesztheti a klub vezetősége, majd kora délután a Vasas a honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Gerával és asszisztensével.

A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk Gera Zoltán vezetőedzővel, valamint Csizmadia Csaba asszisztensedzővel. Köszönjük nekik, amit a Vasasért tettek, további edzői karrierjükhöz pedig sok sikert kívánunk. Ameddig a távozó szakemberek végleges pótlása nem történik meg, NB II-es együttesünk irányítását ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az NB III-as együttesünk edzője, László András veszi át, a ma délutáni edzést már ő tartja az első csapatnak” – nyilatkozta Nagy Miklós sportigazgató.

A 2024. február 27-én Desits Szilárd helyére kinevezett Gera Zoltán irányításával a Vasas 18 mérkőzésen 10-szer nyert, négyszer játszott döntetlent és négy vereséget szenvedett el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik