NB III-as licencet kapott a Haladás, de...

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.28. 19:10
Az MLSZ egy feltétellel elfogadta a Haladás NB III-as kérelmét (Fotó: haladas.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) egy feltétellel elfogadta a Haladás NB III-as kérelmét – derült ki a klub keddi hivatalos közleményéből.

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fellebbviteli Licencadó Bizottsága a múlt hét pénteken helybenhagyta az elsőfokú döntést, és nem adott NB II-es licencet a Haladásnak, így a szombathelyi együttes biztosan nem indulhat a labdarúgó NB II 2024–2025-ös idényében.

A klub ezek után NB III-as licenchez folyamodott és nyújtotta be kérelmét az MLSZ-hez, amely ezt elfogadta, de egyben egy feltételt is szabott – derült ki a Haladás honlapján közzétett keddi tájékoztatásból. 

„Ezt az Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elfogadta – az NB III-as licencet megadta, azzal a feltétellel, hogy legkésőbb 2024. június 5-én 12 óráig igazolja NAV és Önkormányzati-helyi adóigazolások megküldésével, hogy nincs köztartozása. Ellenkező esetben az MLSZ Versenybizottsága a Szombathelyi Haladás nevezési kérelmét el fogja utasítani” – olvasható a klub honlapján.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik