A Kazincbarcika és a Diósgyőr közösen tett ajánlatot Varga Józsefnek! NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.28. 11:03
Varga József
A DVSC-től távozott Varga József iránt a Kazincbarcika érdeklődik (Fotó: Kovács Péter)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az NB II-es Kazincbarcika tárgyalásokat kezdett a DVSC-től februárban távozó, így jelenleg szabadon igazolható 34-szeres válogatott középpályás, Varga József szerződtetéséről. A középpályással kedden Diósgyőrben, a DVTK–ZTE mérkőzés előtt egyeztettek, hosszú távon ugyanis a DVTK-nál is számítanának rá...

 

Olyan kihívást keresek, ahol igazán azt érzem, hogy azt a Varga Józsit keresik, aki mára lettem. A sikerek szerénnyé, a kudarcok erőssé edzettek. Ha feladatom van, állok elébe” – nyilatkozta a 35 éves játékos a haon.hu-nak, miután februárban távozott Debrecenből.

Nos, információink szerint ez az új feladat lehet akár az NB II-ben 8. helyen álló Kazincbarcika, hosszabb távon pedig a DVTK utánpótlásában folyó szakmai munka segítése is, ugyanis a két klub felvette a kapcsolatot a jelenleg  csapat nélküli középpályással, aki az NB I-ben ebben az idényben három meccsen szerepelt. Kedden Diósgyőrben, a DVTK–ZTE (4–2) Magyar Kupa-mérkőzés előtt egyeztettek a felek, a középpályás a találkozót is a helyszínen tekintette meg.

A Kazincbarcika és a DVTK közösen egy összetett lehetőséget vázolt Varga József elé, aki a barcikaiaknál futballozhatna a tavaszi szezonban az NB II-ben,  hosszú távon pedig a diósgyőri klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna, kimondottan a DVTK és a Kazincbarcika közötti  partneri együttműködés keretében. Ugyanakkor még nem dőlt el, hogy Varga elfogadja-e az ajánlatot, mert más lehetőségei is vannak.

Kerestük a hírrel a barcikai klubot, de nem kívánták kommentálni értesülésünket.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik