MLSZ: három meccsről eltiltották a reklamáló Bekő Balázst

Vágólapra másolva!
2022.04.21. 23:07
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága határozatot hozott a vasárnapi Veszprém–Tatabánya NB III-as labdarúgó-mérkőzés 24. percében kiállított tatabányai edzővel, Bekő Balázssal, illetve a piros lapot kapó két vendégjátékossal, Gyürki Gergellyel és Módi Viktorral kapcsolatban.



A Tatabánya meg nem adott gólja után elszabadultak az indulatok Veszprémben
A Tatabánya meg nem adott gólja után elszabadultak az indulatok Veszprémben


Mint beszámoltunk róla
, a találkozó 21. percében a vendégek szöglete után a labda a hálótartóvasról pattant ki, a játékvezető azonban nem adta meg a Tatabányának a gólt. Az indulatok ezt követően elszabadultak, a játékvezető kiállította a reklamáló Bekő Balázst, a Tatabánya vezetőedzőjét, a kezdőből Gyürki Gergelyt, míg a cserék közül Módi Viktort.

Az MLSZ határozatából kiderül, hogy Bekő Balázs a három soron következő NB III-as bajnokin nem irányíthatja a kispadról a Tatabányát, Gyürki Gergely szintén a következő három, míg Módi Viktor a következő két meccsen nem játszhat.

Két NB II-es labdarúgót is kiállítottak az előző fordulóban, Csonka Bonifác (ETO) és Marius Onuigbo (Szentlőrinc) is egy NB II-es bajnoki mérkőzésről szóló eltiltást kapott.

A Paksi FC–Újpest FC Magyar Kupa-mérkőzésen kiállított újpesti Jorgosz Kutrumbisz három Magyar Kupa-mérkőzésen nem szerepelhet.

További határozatok ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik