NB II: három játékos érkezését jelentette be a Budaörs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.04. 12:24
A középpályás Lengyel Béla, a védő Kékesi Alex és a támadó Fodor Dániel érkezését jelentette be kedden a labdarúgó NB II rajtjára készülő Budaörs.

A 26 éves Lengyel Béla középpályás, szolnoki nevelés, a Szolnoki MÁV-ban 19 NB I-es találkozón is pályára lépett. A legutóbbi szezonban Kisvárdán nem kapott játéklehetőséget, tavasszal Cegléden tíz bajnokin játszott.Lengyel Béla középpályás, szolnoki nevelés, a Szolnoki MÁV-ban 19 NB I-es találkozón is pályára lépett. A legutóbbi szezonban Kisvárdán nem kapott játéklehetőséget, tavasszal Cegléden tíz bajnokin játszott.

Kékesi Alex 23 éves belső védő, Újpesten nevelkedett, megfordult a Vasasban, a Gödöllői SK-ban, az előző szezonban Csákváron 26 NB II-es mérkőzésen lépett pályára.

A 18 éves támadó, Fodor Dániel győri nevelés, megfordult a Vasasban, legutóbb a Pest megyei első osztályban szereplő Biatorbágyban 25 bajnokin kilenc gólt szerzett.

Mint beszámoltunk róla, az NB II-ben legutóbb a 15. helyen végző budaörsiek hétfőn bejelentették a kapus Kemenes Szabolcs szerződtetését – a rutinos játékos kapusedzőként is dolgozik majd Bognár György stábjában.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők:
Fodor Dániel (Biatorbágy), Kékesi Alex (Csákvár, szabadon igazolhatóként), Kemenes Szabolcs (szabadon igazolható, legutóbb Paks), Lengyel Béla (Cegléd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: –
Távozók: Csillag Dárius (Soroksár), Horváth Gábor (Csákvár), Papp Máté (Nyíregyháza), Stieber András (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Varga Bence
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Petró Balázs (Haladás)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik