NB II: az MTK-ból, Fehérvárról és Debrecenből igazolt az újonc

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 20:15
Asztalos Dávid, Kovács Botond, Valkovszki Péter, Babolek Zoltán, Kozák Achilles és Horváth Gábor személyében hat új játékossal állapodott meg a labdarúgó NB II újonca, a Cegléd – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A 21 éves védő, Asztalos Dávid az MTK kölcsönjátékosaként az előző szezonban Pakson futballozott, de csak négy NB I-es meccsen kapott lehetőséget. Cegléden ismét kölcsönben játszhat. A 19 esztendős Kovács Botond szintén a kék-fehérektől érkezett; a támadó 15 NB III-as bajnokin játszott az MTK II-ben, és egy gólt szerzett.Asztalos Dávid az MTK kölcsönjátékosaként az előző szezonban Pakson futballozott, de csak négy NB I-es meccsen kapott lehetőséget. Cegléden ismét kölcsönben játszhat. A 19 esztendős Kovács Botond szintén a kék-fehérektől érkezett; a támadó 15 NB III-as bajnokin játszott az MTK II-ben, és egy gólt szerzett.

Valkovszki Péter és Babolek Zoltán a Videoton második csapatától jött Ceglédre. A 20 éves középpályás, Valkovszki 17 NB III-as meccsen szerepelt az előző idényben, míg a 19 éves csatár, Babolek 21 harmadosztályú mérkőzésen négy gólt szerzett.

A 18 éves támadó, Kozák Achilles a DVSC II-től kölcsönbe érkezett a ceglédiekhez, ő korábban négy NB III-as bajnokin egy gólig jutott.

Kapusposztra a korábbi hírekkel ellentétben Szabó Ádám helyett a 25 esztendős Horváth Gábort szerződtette a klub, ő korábban a Lombard Pápa színeiben az élvonalban is bemutatkozott, míg legutóbb az NB III-as Somos SE-ben 27 bajnokin védett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDNÉL
Érkezők: Albert Ádám
(Somos SE), Albert István (Cigánd), Babolek Zoltán (Videoton II), Horváth Bence (Tállya), Horváth Gábor (Somosi TC), Kovács Botond (MTK II), Nánási Balázs (Mezőkövesd), Szabó Ádám (Kazincbarcika), Szabó Viktor (Budaörs), Valkovszki Péter (Videoton II)
Kölcsönbe érkezők: Asztalos Dávid (MTK), Kozák Achilles (DVSC II)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: G. Bíró Gergő, Hazafi Ákos, Jakab Richárd, Simon Gergő, Szekeres Bence Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik