NB II: négy játékossal szerződést bontott a Siófok

Vágólapra másolva!
2013.12.09. 14:01
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok négy labdarúgóval is szerződést bontott. A kapus Kiss Máté, az egyaránt középpályás Menyhárt Attila és Mokánszki Norbert és a csatár Vólent Roland játékára tavasszal már nem számítanak a Balaton-partiak.

A négy futballista az őszi szezonban nem sok lehetőséget kapott a bizonyításra. Kiss Máté bajnoki mérkőzésen nem futballozott, csupán egy Magyar Kupa, és egy Ligakupa-meccsen lépett pályára. Vólent Roland hat bajnokin játszott és egy gólt szerzett, míg Mokánszki Norbert hét NB II-es találkozón kapott szerepet. A korábban a Ferencvárosban is futballozó Menyhárt Attila viszont egyetlen meccset sem játszott a Siófok színeiben.

A négy játékos közül három, Kiss Máté, Mokánszki Norbert és Menyhárt Attila a télen új csapatot kereshet magának, míg Vólent Roland visszatér a Honvédhoz, mivel ő csak kölcsönben futballozott Horváth Károly együttesénél.

További hír, hogy a november óta a Siófokkal edző Ivancsics Gellért pápai szerződését továbbra sem bontották fel, ettől függetlenül a Balaton-partiak januárban szeretnék átigazolni a középpályást.

Az biztos, hogy a télen nem ismétlődik meg a nyáron tapasztalt népvándorlás Siófokon (akkor tizenhét játékos távozott, és tizenhét új érkezett), Horváth Károlyék csak a támadószekcióba akarnak új futballistát igazolni. A siófoki célok nem változnak, a csapat tavasszal is a feljutásért szeretne küzdeni.

A Siófok az őszi idényt követően a 3. helyen áll az NB II-ben, hátránya hét pont a második helyezett Dunaújvárossal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik