NB II: volt Fradi-csatár a Gyirmótban az MTK ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 17:16
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót 17 órától felkészülési mérkőzést játszik az MTK ellen. A másodosztályú csapatban pályára lépett Beliczky Gergő is, aki az előző szezont még a Ferencvárosban kezdte, aztán már Pápán fejezte be.

„Beliczky Gergő a több játéklehetőség reményében szerződhet a Lombard Pápától Gyirmótra. A szerződtetése ügyében már folynak tárgyalások, és a pápaiak már engedélyezték, hogy a mai, MTK elleni felkészülési meccsen pályára is lépjen a csatár a másodosztályú csapatban" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a támadó menedzsere, Bognár Nándor.

A játékosügynök hozzátette, szeretné, ha már ezen a héten lezárulnának az egyeztetések. A 23 éves Beliczky a legutóbbi szezonban ősszel négy meccsen játszott az NB I-ben a Ferencvárosban, majd tavasszal öt találkozón kapott lehetőséget a Lombard Pápa színeiben.

A Sisa Tibor irányításával dolgozó Gyirmót a nyári átigazolási időszakban eddig Lengyel Dániellel, Papp Kristóffal és Kovács Dániellel erősítette meg keretét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik