Varga Barnabás: Maszkot kell majd csináltatnom, de jó úton járok

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.07.03. 13:23
Varga Barnabás a Fradi Médiának adott interjút (Fotó: fradi.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros magyar válogatott támadója, Varga Barnabás szülőfalujában beszélt a következő időszakról.

Mint ismert, Varga Barnabás a magyar válogatott Skócia elleni Eb-mérkőzésén szenvedett arccsonttörést. A támadó néhány nappal sérülése után elhagyta a kórházat és párjával, Laurával hazatért Magyarországra.

Varga Barnabás azóta a gyógyulásra koncentrál. A FradiMédia a szülőfalujában, Szentpéterfán beszélt vele. „Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok” olvasható a fradi.hu oldalon. A  játékos arra kér mindenkit, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, a következő időszakban minden energiájával a mielőbbi felépülésre akar koncentrálni. 

„Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat” – mondta Varga a műtét utáni időszakról.

A Fradi TV július 9-én közli a teljes interjút, melyben Varga Barnabás beszél az ütközésről, a visszatéréséről és arról, miképp reagált arra, hogy a sportvilág egy emberként aggódott érte. A riportban megszólal a válogatott futballista párja, Laura, továbbá Szentpéterfa polgármestere, Skrapitsné Jurasits Ágnes is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik