ZTE: hosszabbítottak az MK-győzelemben kulcsszerepet játszó támadóval

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.06.05. 17:36
Németh Dániel Zalaegerszegen marad
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Németh Dániellel. A 20 éves támadó további két évig erősítheti az egerszegi klubot.


Németh eddig összesen 65 mérkőzésen játszott zalaegerszegi mezben, ez idő alatt hét gólig és két gólpasszig jutott. Nagy érdemei vannak, hogy a zalaiak megnyerték a Magyar Kupát 2023-ban, hiszen ő szerezte a rendkívül fontos, vezetést érő találatot a döntő hosszabbításában.

„Pozitívan tekintek vissza az eddig itt töltött időszakomra, úgy gondolom, minden szezonra minőségben és összetartásban is remek csapat kovácsolódott össze – mondta Németh Dániel a klub honlapján. – A tavalyi év természetesen a klubnak és nekem is kiemelkedő volt, a kupagyőzelem felejthetetlen élmény marad számomra. Mindig jó érzés, pozitív visszajelzés, ha egy klub új szerződést kínál egy játékos számára, ezzel én is így vagyok. Úgy érzem, jó úton haladok, és továbbra is keményen kell dolgozzak, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Szeretnék továbbra is gólokkal, gólpasszokkal hozzájárulni a csapat sikereihez.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik