DVSC: „Csak akkor távozhat Blagojevics, ha az ufók elrabolják”

Vágólapra másolva!
2023.12.07. 13:38
null
Blagojevicset csak az ufók vihetik, az oroszok nem (Fotó: Kovács Péter)
A napokban a zte.hu számolt be róla egy Telegram-csatorna újságírójára hivatkozva, hogy az orosz Szocsi szeretné, ha a jelenleg a DVSC vezetőedzőjeként dolgozó Szrdjan Blagojevics venne át a csapat irányítását. A pletykára most reagált a hajdúságiak örmény sportigazgatója, Hajk Hovakimjan is.

A hírt elsőként megíró karpinside Telegram-csatorna szerint az orosz élvonalban utolsó helyezett Szocsi sportigazgatója novemberben európai körúton kereste a lehetséges edzőjelölteket, akik között ott volt az Asztanával kazah bajnok Blagojevics is, aki a DVSC irányítását az előző idény közben vette át, végül harmadik helyen zárt a csapattal az NB I-ben.

A lap hírére most reagált a DVSC örmény sportigazgatója, Hajk Hovakimjan is.

„Csak akkor, ha az ufók elrabolják!” – mondta. „Komolyan, nem látom értelmét, hogy alaptalan pletykákat kommentáljak. Az orosz médiából értesültünk az „érdeklődésről”, nevettünk, váltottunk néhány szót. Szrdjan boldog Debrecenben, van még mit elérnünk együtt” – mondta Hovakimjan a karpinside-nak, amely a sportigazgatói cáfolat ellenére azt írta, hogy a DVSC fél és egymillió euró közötti kártérítésért mégis hajlandó lenne elengedni a szakembert.

A hajdúságiak egyébként honlapjukon tudatták, hogy január 8. és 26. között a törökországi Belekben edzőtáboroznak, ahol hat felkészülési mérkőzést játszanak: 11-én a román Petrolul Ploiesti, 16-án a lengyel Cracovia, 20-án a dél-afrikai TS Galaxy, 21-én a szlovén Olimpija Ljubljana, 24-én a szerb Novi Pazar és 25-én a montenegrói Buducsnoszt Podgorica ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik