NB I: túl a műtéten a Várda támadója és a rehabilitáción a Kövesd szélsője

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.21. 11:21
null
A Kisvárda ősszel már nem számíthat Milos Szpaszicsra (Fotó: Szabó Miklós)
Túl van a műtéten a megyei első osztályú Pilisi LK elleni Magyar Kupa-mérkőzésen megsérült kisvárdai támadó, Milos Szpaszics – közölte honlapján a játékos klubja, míg a Mezőkövesd arról számolt be, hogy keresztszalag-sérülése után ismét a csapattal edz az U19-es válogatott Kállai Zalán.

 

A Kisvárda közlése szerint Milos Szpaszics a Pilisi LK ellen magas külboka-csonttörést szenvedett, amit a csapat orvosa, dr. Kósa Jenő operált meg, a csontot szegecsekkel és csavarokkal kellett rögzíteni, de a beavatkozás komplikációmentes volt. A szerb támadó szerdán hagyhatta el a kórházat, tíz napig fekvőgipszet, utána négy hétig járógipszet kell viselnie, a rehabilitációt pedig hat hét múlva kezdheti, így az ő játékára ősszel már nem számíthat a Kisvárda.

A Mezőkövesdhez viszont hosszú kihagyás után tért vissza a március 14-én keresztszalag-sérülést szenvedő U19-es válogatott Kállai Zalán, aki szerdán már a csapattal edzett.

„Amikor megtudtam, hogy ilyen hosszú kihagyás vár rám, nagyon szomorú voltam, de minden nap azon dolgoztam, hogy minél hamarabb visszatérjek. Nagyon jó érzés volt végre a csapattal kimenni az edzésre, bár az egymás elleni játékba még nem állhatok be a nagy kontaktok miatt. Ahhoz, hogy, újra játszani tudjak, meg kell várnom az utolsó kontrollt, ami október nyolcadikán lesz. Bízom benne, hogy a vizsgálaton minden rendben lesz, a pályára lépést már eszméletlenül várom” – mondta Kállai Zalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik