MK: „Maximálisan komolyan vesszük” – Sztankovics a Nagyecsed elleni meccsről

Vágólapra másolva!
2023.09.15. 17:36
null
Sztankovics szerint minden sorozat ugyanannyira fontos (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-celunk-hogy-mindenhol-sikeresek-legyunk?fbclid=IwAR16StDaOwXAQoL_0QS5kwDA5GI44RmYOPrqWrRQnMveqfyCZOtUp-TpMBE" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros új vezetőedzője, Dejan Sztankovics szombaton, a MOL Magyar Kupában mutatkozik be a csapat élén. A szakember az FTC hivatalos oldalán beszélt arról, hogyan érzi magát Budapesten, és hogy számára minden sorozat ugyanannyira fontos.

„Nagyon jól éreztem magam már az első napjaimban is Budapesten, de a fókusz a munkán volt, szerettem volna a lehető legjobban megismerni a csapattagokat, a játékosokat– osztotta meg érzéseit a 45 esztendős tréner, aki alig több mint egy hete állt munkába. –Rengeteget beszélgettünk, nagyon élvezem a munkát az elejétől kezdve.”

Sztankovics arról is beszámolt, hogyan áll hozzá a Nagyecsed elleni Magyar Kupa-találkozóhoz.

„A válogatott szünet után sok mérkőzés vár ránk, a hazai kupasorozatban kezdjük meg a szereplést. Nincs olyan, hogy egyik sorozat fontosabb, mint a másik, a célunk, hogy mindenhol sikeresek legyünk, ahol elindulunk. Ennek megfelelően maximálisan komolyan vesszük az első meccsünket a kupában. Mindent bele kell adnunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, a Magyar Kupát, és emellett sikeresen szerepelhessünk az európai kupában is” – jelentette ki elszántan a vezetőedző.

MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Szombat, 12.45:
Nagyecsed RSE (megyei I.)–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik