NB I: Holman és Urblík is Angyalföldön köthet ki – sajtóhír

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 12:50
null
Úgy fest, véget ér Holman számára a pozsonyi kaland (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Az elmúlt hétvégén Holman Dávid és Urblík József sem lépett pályára a Slovan Bratislava, illetve a Puskás Akadémia bajnoki mérkőzésén. A szlovák sajtó értesülései szerint mind a ketten a Vasasban folytatják pályafutásukat.

Vladimír Weiss, a pozsonyi Slovan vezetőedzője az elmúlt hét közepén kijelentette, hogy Holman Dávid nagy valószínűséggel távozik a klubtól, valamint azt is elmondta, hogy a magyar középpályásnak az NB I-ből vannak ajánlatai.

„Dávid jelenleg is tárgyal a magyar klubokkal. Nyáron lejár a szerződése és kérte a klubot, hogy engedjük el. A jelek szerint eleget teszünk a kérésének. Két súlyos sérülés után szüksége van, hogy ismét rendszeresen játsszon. Sajnos jelenleg ilyen nehéz meccseken, mint a mai, nem tudjuk őt szerepeltetni” – mondta vasárnap este a DAC–Slovan találkozó után Vladimír Weiss, aki nem nevezte meg a Holman iránt érdeklődő csapatokat.

Holman Dávid vasárnap ugyan ott volt a Mol Aréna lelátóján, de nem nyilatkozott a sajtónak. Szlovák médiainformációk szerint az ötszörös magyar válogatott labdarúgó a Vasassal tárgyal, és csak órák kérdése, hogy aláírjon az NB I utolsó helyén tanyázó klubhoz.

Holman mellett Urblík József is Angyalföldre teheti át a székhelyét. A szlovák sajtó információi szerint a váltásnak jelenleg csak az az akadálya, hogy a Puskás Akadémiát labdarúgója még nem magyar állampolgár. Ez a probléma azonban a következő napokban megoldódik – teszik hozzá az említett források.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők:
Hegedűs János (Diósgyőri VTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Rab Boldizsár
Kiszemeltek: Holman Dávid (Slovan Bratislava – Szlovákia), Urblík József (szlovákiai, Puskás AFC)
Távozók: –
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik