Vasas: nem sikerült a beadás, véget ért a szélső idénye

Vágólapra másolva!
2018.05.01. 08:03
Az elmúlt NB I-es fordulóban megtörte a Vasas az öt mérkőzés óta tartó nyeretlen sorozatát, amikor otthonában, a Nagyerdei Stadionban 3–2-re legyőzte a DVSC-t. A siker áldozatot is követelt a piros-kékek részéről, Szivacski Donát a második félidő elején egy rosszul sikerült beadási kísérlet után ráesett a bal vállára, és rövid ápolás után kiderült, nem folytathatja a játékot.

A találkozó másnapján elvégzett vizsgálatok után kiderült, a 21 éves szélsőnek eltört a kulcscsontja, ami azt jelenti, hogy számára már véget ért ez a bajnoki évad.

„A kiskunhalasi kórházban végezték vasárnap a röntgenvizsgálatot. A felvételből kitűnik, hogy eltört a kulcscsontom, két és fél centimétert összecsúszott a törésnél az egymástól elvált két csontdarab. A következő napokban derül ki, hogy meg kell-e műteni a kulcscsontomat vagy sem. Egyelőre csak egy rögzítő kötést kaptam, és ha nem kell műteni, akkor rögzítő szerkezetet fogok kapni, ami kifeszíti a vállam és a kulcscsont a helyére megy” – idézi a Vasas honlapja Szivacski Dontátot.

Szivacski ebben a szezonban 19 bajnokin lépett pályára, egy gól mellett egy gólpassz fűződik a nevéhez.

LABDARÚGÓ NB I
28. FORDULÓ

Debrecen VSC–Vasas FC 2–3 (Tabakovic 81., 83., ill. Egerszegi 9., 24., Benes 52.)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3214 néző. Vezette: Kassai

SZIVACSKI BELESÉRÜLT A BOTLÁSBA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik