PAFC: „A négyszeres német bajnok csak az egyik kérője Fiolának”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 16:46
A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy Fiola Attila iránt Németországból mutatkozik érdeklődés, és a legfrissebb hírek szerint továbbra is él ez a vonal.

Az Eb után az NSO számolt be arról, hogy Fiola Dárdai Pál csapatánál, a Herthánál köthet ki, amennyiben Peter Pekarík távozik a klubtól. A szlovák válogatott védő azonban maradt, így jelen állás szerint Fiolára nem lesz szükség Berlinben.Az Eb után az NSO számolt be arról, hogy Fiola Dárdai Pál csapatánál, a Herthánál köthet ki, amennyiben Peter Pekarík távozik a klubtól. A szlovák válogatott védő azonban maradt, így jelen állás szerint Fiolára nem lesz szükség Berlinben.

A játékos korábban az Eintracht Frankfurt érdeklődéséről beszélt, míg menedzsere, Filipovics Vladan elismerte, hogy a négyszeres német bajnok, a nyáron Stieber Zoltánt is szerződtető Kaiserslautern is az érdeklődők között van.

„A Kaiserslautern csak egy lehetőség a szóba jöhető opciók közül, további három külföldi klubnál is képben van Fiola Attila, és nem csak német kluboknál. A magyar lehetőségekkel egyelőre nem foglalkozunk, mert a játékos mindenképp külföldön szeretné folytatni a pályafutását” – fogalmazott a játékosügynök.

A Kaiserslautern érdeklődéséről a rangado.hu számolt be szerdán. Mint ismert, Fiolával kapcsolatban itthonról korábban a Videoton és a Ferencváros megkereséséről lehetett hallani, de ezek egyelőre nem aktuálisak. A magyarországi váltás akkor kerülhet szóba, ha a külföldi kérőkkel nem születik egyezség, az ugyanis biztosra vehető, hogy a 16-szoros válogatott védő nem marad az NB II-ben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők: Gajdos Zsolt
(Szolnok, szabadon igazolhatóként), Gőcze Gergő (Ajka, szabadon igazolhatóként), Heffler Tibor (Videoton), Molnár Csaba (Csákvár), Sándor György (Perth Glory – Ausztrália), Vanczák Vilmos (Sion – Svájc, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton), Fényes Szabolcs (Csákvár), Hudák Martin (Békéscsaba), Lencse László (Újpest), Makrai Gábor (Csákvár), Spandler Csaba (Csákvár), Tischler Patrik (Videoton), Tóth László (Mezőkövesd, onnan Szolnok), Zima Ádám (Újbuda)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Lipcsei Ádám, Óvári Zsolt, Péter Bence, Szabó Bence, Tóth Balázs, Tóth Bence
Kiszemeltek:
Távozók: Bévárdi Zsombor (Videoton), Fodor Ferenc (Kisvárda), Gergye Dániel (Vasas), Kocsis Gergő (FC DAC 1904 – Szlovákia), Molnár Tibor (Csákvár, kölcsön után végleg), Nagy Sándor (Vác), Oldal Tibor (Csákvár, kölcsön után végleg), Tóth László (Szolnok, szabadon igazolható), Vaszicsku Gergő (Budafok-Újbuda), Zima Ádám (Dorog)
Kölcsönbe távozók: Damásdi Alex
(Csákvár), Erdei András (Csákvár), Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Mezőkövesd), Makrai Gábor (DVTK), Mészáros Dávid (Csákvár), Branko Pauljevics (szerb-magyar, Mezőkövesd), Pintér Bence (Csákvár, ismét kölcsönbe), Péter Bence (Csákvár), Braniszlav Danilovics (szerb, DVSC), Sallai Roland (Palermo – Olaszország)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Geoffrey Castillion (holland, DVSC), Vjacseszlav Csurko (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, onnan Frosinone – Olaszország), Filip Pajovics (szerb, Videoton), Zsótér Donát (Videoton)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Fiola Attila (érdeklődnek iránta: FTC, Videoton, Hertha és Kaiserslautern – Németország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik