Videoton: a 25 esztendős kapus 2020-ig aláírt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.21. 08:46
null
Kovácsik Ádám szerződést hosszabbított a Videotonnal (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2016/05/20/kovacsik-adam-2020-ig-alairt-a-vidihez.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
A labdarúgó NB I 2015–2016-os kiírásában ezüstérmet szerző Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kovácsik Ádám 2020-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

 

A 25 esztendős kapus tavaly nyáron szerződött Székesfehérvárra, az elmúlt szezonban hét bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzésen védte a Videoton kapuját. Áprilisban megsérült, így az idény végén rehabilitációs kezeléseken vett részt, de a nyári felkészülést már százszázalékos állapotban kezdheti meg. Kovácsik szerződése csak a jövő nyáron járt volna le, de a vezetőség további három évvel már most megtoldotta a megállapodását.

„Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú távon számít rám a klub. Az elmúlt szezonban sikerült bebizonyítanom, hogy Vidi-szintű kapus vagyok. Bízom benne, hogy a következő években sok szép sikert ünnepelhetünk a csapattal. A célom, hogy minél több trófeát megnyerjek a Vidi játékosaként, és a nemzetközi kupákban is minden évben szép eredményeket érjünk el. Az is fontos, hogy minél több játéklehetőséget kapjak. Tudom, hogy ezért keményen meg kell dolgoznom, de mindent megteszek azért, hogy velem kezdődjön a Vidi összeállítása. Szerencsére a sérülésem már a múlté, teljesen egészségesen várom a júniusi felkészülést” – mondta a vidi.hu-nak Kovácsik Ádám.

„Ádámot tavaly azért szerződtettük, mert már akkor is nagy lehetőséget láttunk benne. Az edzések és felkészülési meccsek során lehetett látni, hogy egyre jobb formába kerül, majd jött az igazi értékmérő, amikor Danilovics sajnálatos sérülése miatt bajnokikon kellett bizonyítania tavasszal, és nagyon jó teljesítményt nyújtott. Kiváló karakter, remek sportember, aki reményeim szerint azt is bebizonyítja a jövőben, hogy akár a válogatottnál is számíthatnak rá” – reménykedett Kovács Zoltán sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik