NB I: Ezzel a sikerrel a legjobbak között lehetünk! – Vignjevics

Vágólapra másolva!
2015.12.05. 16:45
Az Újpest Enisz Bardhi és Mbaye Diagne góljával 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt hazai pályán az NB I 18. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt az M4-nek.

„Ez egy csodálatos nap az életemben. Hároméves lett a kislányom, a szurkolók és a játékosok pedig megajándékoztak egy fantasztikusan szép estével. A mérkőzés előtt azt kértem a futballistáimtól, hogy bármilyen formában, de nyerjenek. Nem érdekelt, milyen játékkal, a fontos az, hogy jól alakult. Azt gondolom, ezzel a sikerrel ott lehetünk a legjobbak között!” – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője az M4-nek.Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője az M4-nek.

„Sok mindent érdemeltünk, de vereséget nem. Nagyon jól játszottunk, volt egy ziccerünk az elején. A második félidő jóval nyitottabb volt, sokat bevállaltunk. Persze egy–egy után beállhattunk volna arra, hogy kibekkeljük, ám nyerni akartunk. Minimális szerencsénk sincs ebben a szezonban. Hogy mit jelent rám nézve ez a vereség? Semmit sem, de nem ez a lényeg, hanem hogy ennél sokkal előrébb kellene tartanunk, azonban ilyen a futball” – értékelte a mérkőzést Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK edzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik