DVTK: ennyi időre szól Egervári Sándor szerződése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 13:42
A boon.hu információi szerint határozatlan időre szólt Egervári Sándor kinevezése a DVTK vezetőedzői posztjára. A csapat jövő kedden kezdi meg a felkészülést a labdarúgó NB I tavaszi évadjára.

Kedden jelentették be hivatalosan, hogy Egervári Sándor veszi át a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzői munkáját. A szakember elmondta, konzultál Bekő Balázzsal, az együttes korábbi irányítójával, hogy meghallgassa tanácsait, javaslatait, és hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. „Balázs nem véletlenül volt az év edzője, azonban valami most nem jött neki össze” – mondta Egervári.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Egervári segítője Pisont István lesz. A munkába Vitelki Zoltán is besegít, ő a délelőtti kiscsoportos tréningeken működik közre. Kapusedzőként Veréb György dolgozhat, akinek december 31-én lejár a szerződése, de minden bizonnyal hosszabbítanak vele. Lippai József is erősíti a stábot, és várhatóan egy erőnléti edző is érkezik.Kedden jelentették be hivatalosan, hogy Egervári Sándor veszi át a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzői munkáját. A szakember elmondta, konzultál Bekő Balázzsal, az együttes korábbi irányítójával, hogy meghallgassa tanácsait, javaslatait, és hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. „Balázs nem véletlenül volt az év edzője, azonban valami most nem jött neki össze” – mondta Egervári.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Egervári segítője Pisont István lesz. A munkába Vitelki Zoltán is besegít, ő a délelőtti kiscsoportos tréningeken működik közre. Kapusedzőként Veréb György dolgozhat, akinek december 31-én lejár a szerződése, de minden bizonnyal hosszabbítanak vele. Lippai József is erősíti a stábot, és várhatóan egy erőnléti edző is érkezik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik