Haladás: a norvég tévések Királynál vizitáltak

Vágólapra másolva!
2015.10.20. 08:42
A legnagyobb norvég kereskedelmi tévé, a TV2 munkatársai Szombathelyre látogattak, és a magyar labdarúgó-válogatott kapusával, a Haladás játékosával, Király Gáborral készítettek anyagot a közelgő Eb-pótselejtezőről.



A haladas.hu klubhonlap röviden beszámolt arról, hogy már a sorsolás napján – miután elkészült a párosítás – megkeresték őket Norvégiából, ahonnan a tévés stáb még vasárnap útra kelt. Hétfőn már Szombathelyre vezetett az útjuk, és a Haladás stadionjában forgattak anyagot Király Gáborral. A kapus a létesítmény több pontján is nyilatkozott, a válogatott mellett szóba kerültek pályafutásának eddigi állomásai is. A tévések a Haladás edzésébe is bepillantottak.

A szombathelyiek kérdésére a norvég tévések elmondták, hogy szerintük honfitársaiknak több esélyük van a továbbjutásra, mint nekünk (számszerűsítve: 60-40 százalék), válogatottunk eredményeivel és a keret jelenlegi összetételével kapcsolatban pedig képben voltak. Huszti Szabolcsra is emlékeztek, róla azt is tudták, hogy a középpályás lemondta a válogatottságot.

EB-PÓTSELEJTEZŐ
November 12., 20.45: Norvégia–Magyarország
November 15., 20.45: Magyarország–Norvégia

A LEGUTÓBBI NORVÉG BŐ KERET

Kapusok: Rune Jarstein (Hertha Berlin), André Hansen (Rosenborg), Örjan Nyland (Ingolstadt)
Védők: Haitam Aleesami (IFK Göteborg), Vegard Forren (Molde), Even Hovland (Nürnberg), Tom Högli (FC Köbenhavn), Martin Linnes (Molde), Stefan Strandberg (FK Krasznodar), Jonas Svensson (Rosenborg)
Középpályások: Valon Berisha (Red Bull Salzburg), Omar Elabdellaoui (Olympiakosz), Pal André Helland (Rosenborg), Markus Henriksen (AZ Alkmaar), Stefan Johansen (Celtic), Havard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Ole Selnaes (Rosenborg), Per Skjelbred (Hertha Berlin), Alexander Tettey (Norwich), Martin Ödegaard (Real Madrid Castilla), Jone Samuelsen (Odd)
Csatárok: Jo Inge Berget (Malmö FF), Veton Berisha(Greuther Fürth), Joshua King (Bournemouth), Alexander Söderlund (Rosenborg)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik