Paks: megállapodtak, a Fraditól érkezett fiatal támadó

Vágólapra másolva!
2015.08.29. 08:07
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint megszületett a megállapodás: a Ferencváros ifjú támadója, Péter Antal a Paksi FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Ez minden bizonnyal azt jelenti, Péternek sikerült megállapodnia a Fradival arról, hogy ingyen elengedik őt – amiként korábban erről írtunk, a paksiak csak ebben az esetben tudtak számolni az átigazolásával. a paksiak csak ebben az esetben tudtak számolni az átigazolásával.

A 21 éves csatár a Ferencváros labdarúgója, de legutóbb kölcsönben Soroksáron futballozott. A szekszárdi születésű játékos 2009 és 2013 között a holland Heerenveen utánpótlásgárdáiban pallérozódott.

Péter az első időszakban vélhetően az NB III-as második csapatban kap majd rendszeres játéklehetőséget Pakson.

Az NB I hetedik fordulójában a Ferencváros ma este 20.30-kor épp a tolnai együttest fogadja az Üllői úti stadionban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC), Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót), Péter Antal (FTC – legutóbb Soroksár, kölcsönben; szabadon igazolhatóként), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda)
Kölcsönbe érkezők: Asztalos Dávid (MTK)

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Haraszti Zsolt (FTC), Máté Roland (FTC, kapusedző lesz), Nagy István (Szolnok, kölcsön után végleg), Simon András (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Tamási Zsolt (Mezőkövesd), Tóth Dániel (szolnoki kölcsön után Kozármisleny)

Kölcsönbe távozók: Szekszárdi Tamás (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd)

Távozhatnak: Vági András

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik