NB I: lengyel megfigyelő járt a Videoton–Fradi rangadón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 12:36
Marcin Wróbel, a lengyel élvonalbeli Lech Poznan megfigyelője a helyszínen tekintette meg a Videoton–Ferencváros NB I-es mérkőzést (1–3), hogy feltérképezze a bajnoki címvédőt a közelgő Európa-liga-meccs előtt.

„Nehéz reális képet festeni a Videotonról, mert a Ferencváros ellen a harmincötödik perctől emberhátrányban játszott Paulo Vinícius kiállítása miatt – idézi a poznan.sport.pl Marcin Wróbelt. – A piros lapig jól futballozott az együttes, megmutatta tudását. Tény, az előző idényhez képest gyengült a Videoton kerete, de így is piszkosul jó futballisták alkotják. Fontos lenne, hogy az első mérkőzésen előnyt szerezzünk. A székesfehérváriak kétarcúak, tudnak fegyelmezetten, koncentráltan játszani, de olykor megfeledkeznek a megbeszéltekről, s túlságosan kinyílnak a támadások során.”

„A magyar első osztály színvonala gyengébb a lengyelénél, ám a topcsapatok komoly veszélyt jelenthetnek” – tette hozzá Wróbel.Marcin Wróbelt. – A piros lapig jól futballozott az együttes, megmutatta tudását. Tény, az előző idényhez képest gyengült a Videoton kerete, de így is piszkosul jó futballisták alkotják. Fontos lenne, hogy az első mérkőzésen előnyt szerezzünk. A székesfehérváriak kétarcúak, tudnak fegyelmezetten, koncentráltan játszani, de olykor megfeledkeznek a megbeszéltekről, s túlságosan kinyílnak a támadások során.”

„A magyar első osztály színvonala gyengébb a lengyelénél, ám a topcsapatok komoly veszélyt jelenthetnek” – tette hozzá Wróbel.

A Videoton augusztus 20-án csütörtökön a Lech Poznan otthonában lép pályára az Európa-liga playoffkörében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik