Puskás Akadémia: Pekár mellett Fodor is Felcsúton folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.22. 17:22
Az előző szezonban kilenc góllal záró Pekár László szerződtetése mellett Fodor Ferencét is bejelentette a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia.

Az MTK-ban nevelkedő Fodor az angol harmadosztályú Oldham Athleticnél töltött időszaka után játszott a Kozármislenyben, Pécsen és legutóbb Nyíregyházán is.

A 22 éves támadó és a 24 esztendős védő is hároméves szerződést kötött az együttessel.

„Rendkívül barátságosan fogadtak a többiek. Az már most látszik, hogy remek csapat van alakulóban. Jól jött ki a lépés az előző szezonban, de a következő kiírásban szeretném még magasabbra tenni a lécet. Bízom benne, hogy a PAFC-ban még több góllal és gólpasszal veszem majd ki a részem a csapat sikeréből. Nagyon pozitív az első benyomásom az edzésekről. Elsősorban most a fizikai felkészülésen van a hangsúly, de kreatív labdás feladatok is szerepelnek a programban” – mondta a Puskás Akadémia honlapjánakPekár László.

„Abszolút pozitív az első benyomás. Sok ismerős arccal kerültem újra egy csapatba, hiszen Tischler Patrikkal például az MTK-ban, Pekár Lászlóval Nyíregyházán játszottam együtt korábban. A többieket jól ismerem a pályáról ellenfélként, úgyhogy hamar ment a beilleszkedés. Nagy szerepe volt az edzői stábnak abban, hogy ide igazoltam. Ez alatt a rövid idő alatt, amit a csapattal töltöttem, már igazolódott számomra, hogy jól döntöttem, hiszen nagyon komoly munkát végzünk az edzéseken. Szeretném kihozni magamból a lehető legtöbbet az elkövetkezendő időszakban, és a PAFC-nál ehhez minden körülmény adva van. Leginkább belső védőként szeretek játszani, de az elmúlt időszakban kipróbáltam a védekező középpályás szerepkört is. Bármelyik poszton is számítanak rám a szakvezetők, igyekszem meghálálni a bizalmat” – nyilatkoztaFodorFerenca puskasakademia.hu-nak.

A Nyíregyházával kapcsolatos hír még, hogy Szokol Zsolt a következő szezonra is marad az együttesnél, valamint Perger Bence is a Szparival kezdi meg a felkészülést.

A Puskás Akadémia viszont hamarosan a Pécsről érkező Márkvárt Dávid megszerzését is bejelentheti, a középpályás egy-két napon belül aláírja szerződését – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik