DVTK: Vitelki nem akar másodhegedűs lenni a klubnál

Vágólapra másolva!
2015.05.09. 09:27
Vitelki Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK megbízott edzője irányítani szeretne, nem akar másodhegedűs lenni a csapatnál.

„Nyílt titok, hogy nyártól új edző lesz, ám profi játékosok vannak a klubnál, és aki profi mentalitású, az tudja, hogy nem engedheti meg a gyenge teljesítményt – idézi Vitelkit a boon.hu. – Erre alapozok, és megvannak az eszközeim is. Meg kell próbálni a maximumot hozni, és lehet hiba a játékban, de hogy valaki ne motiváltan lépjen pályára, az nem megengedhető.” Vitelkit a boon.hu. – Erre alapozok, és megvannak az eszközeim is. Meg kell próbálni a maximumot hozni, és lehet hiba a játékban, de hogy valaki ne motiváltan lépjen pályára, az nem megengedhető.”

„Más most a hozzáállásom, mint amikor először felkértek pályaedzőnek. Nem tudom, ki lesz a vezetőedző, azonban a személyétől függetlenül én csapatot szeretnék vezetni, meccselni szeretnék. Hogy ez hol adatik meg, az a jövő zenéje. Mondom: ez más helyzet, mint az első. Az új volt, amikor Benczés Mikivel dolgoztam együtt, azóta viszont eltelt néhány év. A mostani gondolatom az edzőségről az, hogy saját csapat kell. Hogy ez egy NB III-as, NB II-es, vagy ha lenne pro licencem és NB I-es lenne, nem ez a lényeg, hanem hogy hosszú távon vezetőedző szeretnék lenni. Olyan elképzelésekkel felkészíteni egy együttest, amit én gondolok erről a játékról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik