PMFC: Tadejevic és több próbázó jön; tárgyalás a Haladással

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 16:37
Az NB I-ben sereghajtó Pécsi MFC holnap kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első edzésen több próbajátékos mellett az erősítésként kiszemelt horvát védő, Mario Tadejevic is jelen lesz – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Értesüléseink szerint a szabadon igazolható, 25 éves Mario Tadejevic, aki legutóbbi klubjánál, a bosnyák FK Sarajevónál együtt dolgozott a PMFC vezetőedzőjével, Robert Jarnival, szóban már megegyezett a baranyai klubbal.

„Csak annyit mondhatok, hogy Tadejevic még nem a mi játékosunk, de itt lesz a csütörtöki első edzésen – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Győri János, a PMFC ügyvezetője. – Rajta kívül lesznek még próbajátékosok is a tréningen, magyarok és külföldiek is, illetve utánpótláskorú futballisták.”

A sportvezető a korábban szabadlistára helyezett Mohl Dáviddal és Pölöskey Péterrel kapcsolatban elmondta, a két játékos engedélyt kapott arra, hogy más klubokkal tárgyaljon, így nekik nem kell megjelenniük az első tréningen.

Győri megerősítette a Nemzeti Sport Online keddi hírét, amely szerint Mohl ügyében a Haladással folynak egyeztetések. (Pölöskeyvel kapcsolatban még nincsenek előrehaladott tárgyalások.)

A Kozármislenybe igazoló Lantos Levente és Wittrédi Dávid sem edz már a pécsiekkel, utóbbival még decemberben szakított a klub.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek: Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható)

Távozók: Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Haladás), Pölöskey Péter (érdeklődnek iránta: Kecskemét)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik