NB I: a Fradi elleni meccsel búcsúzik a Videoton stadionja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 14:10
A Videoton hivatalos honlapjának beszámolója szerint a fehérvári klub és a Ferencváros felcserélte a november 23-i bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogát, így a felújítás előtt álló Sóstói Stadion rangadóval búcsúzik a közönségtől.

A Videoton FC és a Ferencvárosi TC megállapodása értelmében az eredetileg november 23., 16.30 órára kiírt FTC–Videoton FC bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélték, így nem az új Üllői úti arénában, hanem a Sóstói Stadionban rendezik meg a találkozót – olvasható a vidi.hu-n. vidi.hu-n.

Az összecsapás amellett, hogy hagyományosan az év egyik legjobban várt rangadója Fehérváron, azért is kiemelt jelentőségű, mert ez lesz a Sóstói Stadion hivatalos búcsúmérkőzése.

A fehérvári klub vezetősége úgy döntött, hogy bérletes szurkolóik ajándékba kapják a mérkőzést.

Az MLSZ versenybizottságának tájékoztatása szerint az NB II-es Szolnok–Békéscsaba mérkőzést az eredetileg kiírthoz képest egy nappal korábban, október 24-én, pénteken rendezik meg 17 órától.

Megváltozott a Puskás Akadémia–Soroksár Ligakupa-mérkőzés kezdési ideje is, a csapatok két órával korában lépnek pályára, november 18-án, 13 órakor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik