NB I: Egy nappal a távozásom előtt nem lenne korrekt, ha kritizálnék - Gomes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 20:43
José Gomes elköszönt a Videotontól és Magyarországtól is a szezonzáró, DVTK ellen 1–1-re végződött NB I-es bajnoki után. A Vidi futballistáinak távozó edzője amondó: egy nappal a távozása előtt nem lenne korrekt, ha bárkit kritizálna.

„Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ami pozitív, majdnem harmincszor lőttünk kapura, de végül csak egyet sikerült ezek közül értékesíteni. Az egész szezonunkra ez volt a jellemző egyébként. Megérdemeltük volna a győzelmet, ahogy a szurkolók is, hogy győzelemmel búcsúzzon a csapat. Egy nappal a távozásom előtt nem lenne korrekt, ha a játékosokat vagy bárkit kritizálnék. Ha egy csapat nem éri el a kitűzött céljait, akkor abban mindenkinek van felelőssége. Jól éreztem magam Magyarországon és a Vidinél, szerettem itt dolgozni, és köszönöm mindenkinek, hogy segítették a munkámat" – idézi José Gomest a vidi.hu.José Gomest a vidi.hu.

Gomes: Öt éven belül komolyan számolni kell a magyar csapatokkal



„A meccs összképe alapján megérdemeltük az egy pontot. Hullámzó volt a játékunk, de a mentalitásra nem lehetett panasz. Megfelelő motivációval játszottunk, annak ellenére, hogy igazi tétje nem volt számunkra ennek a találkozónak. Jó sebességgel fociztunk az első félidőben, a helyzeteinket viszont nem tudtuk gólra váltani. A második félidőben azért sikerült, de a Vidi beszorított bennünket és megérdemelten egyenlített. Rados 2-3 óriási védést mutatott be, de mindenkinek a teljesítménye kellett ehhez az eredményhez. Akik eddig nem játszottak, ésmost bekerültek a csapatba, megállták a helyüket. Csalódottak voltunk a vesztes kupadöntő után, de erőt tudtunk gyűjteni. Egész héten felszabadultak voltak a játékosok és ez a meccsen sem csapott át könnyelműségbe" – értékelt a DVTK megbízott szakvezetője, Bene Ferenc. A diósgyőriek sportigazgatója, Kovács Zoltán a mérkőzést követő vacsorán elbúcsúzott a csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik