NB I: A végén pedig szerencsénk volt - Doll

Vágólapra másolva!
2014.04.04. 21:35
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Ferencváros egygólos (2–1) győzelmet aratott Újpesten. Nebojsa Vignjevics szerint újpesti csapata nem érdemelt vereséget, Thomas Doll pedig sportszerűen elismerte, hogy a szerencse is kellett a ferencvárosi sikerhez.

„Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen gól után, ami eldöntötte a találkozót – nyilatkozta a lefújást követően a Duna Tv-nek Nebojsa Vignjevics, az újpestiek vezetőedzője. – Hihetetlen körülmények között esett a Ferencváros második találata, rengeteg hiba előzte meg részünkről. Pedig megvoltak a helyzeteink a mérkőzésen, valószínűleg a koncentrációnk nem volt a megfelelő szinten, ez hiányzott. Ettől függetlenül nem játszottunk rossz meccset, a Ferencváros is jó volt. Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen, de sajnos így alakult.”Nebojsa Vignjevics, az újpestiek vezetőedzője. – Hihetetlen körülmények között esett a Ferencváros második találata, rengeteg hiba előzte meg részünkről. Pedig megvoltak a helyzeteink a mérkőzésen, valószínűleg a koncentrációnk nem volt a megfelelő szinten, ez hiányzott. Ettől függetlenül nem játszottunk rossz meccset, a Ferencváros is jó volt. Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen, de sajnos így alakult.”

„Az első tíz percben nagyon nehezen kezdtünk, azonban megőriztük a nyugalmunkat, és a legmegfelelőbb pillanatokban tudtuk a legmegfelelőbb dolgokat végrehajtani – értékelt Thomas Doll, a ferencvárosiak szakvezetője. – Hosszú időn át dominálni tudtunk a mérkőzésen, ám kevés átütőerő volt a támadásainkban. A végén pedig szerencsénk volt. Bár sokáig döntetlen volt az állás, végig az volt az érzésem, hogyha nem veszítünk labdát, nem lehet bajunk. A hajrában hibáztunk az utolsó passzoknál, de a végén szerencsénk volt, így győzhettünk.”

„Akaratban picit talán jobbak voltunk az Újpestnél – mondta Böde Dániel, az FTC válogatott támadója. – Ikszes meccs volt, amelyen egy kis szerencsénk is volt, de megérdemelten nyertünk. Elég rosszul kezdtük a mérkőzést, az első negyedórát átaludtuk, de utána az Újpest csak kontrára játszott, még az egyenlítésünk után is. A csapatban azonban nagy akarat volt, és a sors most valamit visszaadott nekünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik